iZlato.sk recenzia, skúsenosti

iZlato.sk recenzia, skúsenosti

Recenzia e-shopu iZlato.sk

iZlato.sk
9.5

Dodacia lehota

91/10

    Komunikácia

    97/10

      Sortiment

      97/10

        Klady tohto e-shopu

        • - Množstvo možností platby
        • - Doprava zdarma
        • - Ručne vyrobené produkty
        • - Široký sortiment
        • - Kvalita produktu

        Zápory tohto e-shopu

        Tak ako každá žena i ja si potrpím na šperky. Doteraz som si ich vždy kupovala v kamenným obchodoch, no po prvýkrát som sa pred nedávnom rozhodla objednať si šperky z internetu. Priznávam, najprv som sa toho obávala, no následne som vypočula rady kamarátov a známych a využila som služby iZlato.sk

        Musím povedať, že s týmto e-shopom som bola a aj som nadmieru spokojná. Všetky šperky sú ručne robené, čo sa v poslednej dobe málokedy vidí. Ceny sú porovnateľné, dokonca nižšie ako v kamenných obchodoch a kvalita výrobkov je neuveriteľná. Ďalšou výhodou je najmä obrovský sortiment produktov a veľký výber. Doprava zdarma je taktiež výhodná, môžete nakupovať z pohodlia domova a produkt vám prinesú až domov.
        Ja som každému z mojich známych tento e-shop odporučila, pretože som si istá že odteraz budem šperky nakupovať len odtiaľ.

        Záver recenzie eshopu iZlato.sk

        Na záver recenzie k iZlato.sk chcem podotknúť, že lepšiu komunikáciu vrámci e-shopu ako s iZlato.sk som nezažila a vrelo odporúčam každému aby ho skúsil.

        S dodaním taktiež nie je problém, keďže väčšina produktov je dodaná v priebehu niekoľko dní, čo znamená že už po niekoľkých dňoch chodíte ozdobená/ý tým, po čom ste už dlhšie túžili.

        A ak náhodou nie ste s produktom spokojný, alebo Vám nesedí veľkosť, máte možnosť ho do 30 dní vrátiť

        Ja som e-shop vyskúšala a viem, že mu ostanem verná po dlhú dobu 🙂

        Ďalšie Zľavové kupóny na iZlato.sk

        Romana Kádeková

        Súvisiace príspevky
        Komentáre ( 11 )
        1. Milan78
          10. júna 2015 at 11:22
          Odpovedať

          Dodacia lehota

          10

          Komunikácia

          8.3

          Sortiment

          7.9

          Objednával som zásnubný prsteň z iZlato.sk a pani na podpore mi skvelo poradila. Prsteň mal veľký úspech 🙂
          Až nato že som velmi netrafil velkosť ale bez problémovo vymenili do 3 dní.

        2. Monika
          16. júna 2015 at 15:52
          Odpovedať

          Dodacia lehota

          10

          Komunikácia

          10

          Sortiment

          10

          Nemusela som behať po obchodoch stačilo si vyrať z domu. Cena bola lepšia ako v predajnej sieti.
          Ešte mi aj zavolali, aby sa ustili či správne pochopili gravírovanie

        3. Jozef
          18. júna 2015 at 14:08
          Odpovedať

          Dodacia lehota

          9.5

          Komunikácia

          9.6

          Sortiment

          8

          Objednával som manželke na výročie náhrdelník. Taktiež mi veľmi dobre poradili a musím povedať, že bol krajší ako na obrázku. Žena sa nesmierne tešila

        4. mirka
          20. júna 2015 at 10:09
          Odpovedať

          Dodacia lehota

          9.5

          Komunikácia

          9.5

          Sortiment

          10

          z tejto stránky sme objednávali so snúbencom obrúčky a boli sme naozaj spokojní…zaujal nás veľký výber a ku kúpe nás povzbudila aj milá pani na infolinke, ktorá nám ochotne pomáhala s výberom….

        5. michal
          21. júna 2015 at 13:15
          Odpovedať

          Dodacia lehota

          9.5

          Komunikácia

          9.5

          Sortiment

          9.9

          ja som odtial kupoval zasnubny prsten pre priatelku….zaujal ma vyber a bol som naozaj spokojny, kedze nesadla velkost tak sme ho reklamovali a boli naozaj velmi ustretovi…..

        6. majo
          22. júna 2015 at 18:13
          Odpovedať

          Dodacia lehota

          10

          Komunikácia

          9

          Sortiment

          10

          objednával som manželke náramok a naozaj si chválim kúpu cez internet. ušetrilo mi to čas aj peniaze a som si istý, že kúpu ešte zopakujem 🙂

        7. Mary
          23. júna 2015 at 9:27
          Odpovedať

          Dodacia lehota

          9.5

          Komunikácia

          9.8

          Sortiment

          10

          Mňa na tomto obchode naozaj zaujal výber tovaru, objednala som si prsteň a som spokojná. Na infolinke mi poradili takže som trafila správne aj veľkosť

        8. Martina
          7. augusta 2015 at 0:01
          Odpovedať

          Dodacia lehota

          9

          Komunikácia

          9.5

          Sortiment

          9.5

          na tejto stranke som kupovala retiazku, tovar prisiel do troch dni a este mi aj poradili velkost, takze spokojnost naozaj

        9. katka
          19. augusta 2015 at 19:49
          Odpovedať

          Dodacia lehota

          9.1

          Komunikácia

          9.4

          Sortiment

          9.5

          aj ja som s tymto obchodom naozaj spokojna, s donaskou aj s poradenstvom nebol ziaden problem, kupovala som drahemu naramok a urcite zo sirokeho vyberu v buducnosti

        10. Jozef
          22. januára 2016 at 12:11
          Odpovedať

          Posielal som prsten zakupeny v minulosti na upravu velkosti. Postupoval som podla instrukcii a tovar poslal postou cez poisteny list. List im nebol doruceny do ruk, lebo posta nezastihla adresata a preto bol ulozeny na poste a pripraveny na vyzdvihnutie. Odmietali si ist vyzdvihnut poisteny list na postu. Vraj je to medzi mnou a postou. Mam pockat kym sa mi prsten vrati a potom ho poslat znova. Taketo spravanie som este nezazil.

        11. Erika
          1. decembra 2016 at 13:03
          Odpovedať

          Dodacia lehota

          10

          Komunikácia

          10

          Sortiment

          9.9

          Maximalna spokojnost:) Krasne gravirovanie na zlatu platnicku /zadarmo/, velmi mila, prijemna a hlavne ochotna pani na infolinke:) Vyborna cena, rychle dodanie a hlavne ze som nemusela behat po obchodoch! Odporucam!!!!

        Aká je Vaša skúsenosť?

        Pridaj komentár

        Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *