Recenzie, skúsenosti s Avon.sk

http://avon.sk
Rozloženie obchodu 24%
24%
Dodacia doba 2 dni 2 dni
Kvalita komunikácie 16%
16%
Ceny 24%
24%
Celkové hodnotenie 39%
39%

4 Zákazníkov neodporúča tento eshop

Vaša recenzia

nedoporučuje eshop

Marika 8. februára 2021

0%

Rozloženie obchodu

dníDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Nie som spokojná s komunikáciou firmy AVON.V balíku mi chýbali 2 špirály,za ktoré som riadne zaplatila.Kontaktovala som ich e-mailom,SMS ,no žiadna odpoveď. Keď som im neskôr napísala na stránku,tak odpoveď bola strohá,že som im to mala oznámiť do 24 hod.Nie každý sedí doma,aby mohol si vybaviť reklamáciu do 24 hod. Ja konkrétne som ani nebola doma,balík prevzal manžel a on mi balíky neotvára…Do 24 hodín som balík ani neotvorila,nie, žeby som mala ešte vybavovať reklamáciu… Myslím,že takýmto prístupom si len odrádzajú zákazníkov ???

nedoporučuje eshop

Andrea 26. novembra 2020

0%

Rozloženie obchodu

dníDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Po prevzatí tovaru,mi v balíku chýbal jeden spr.gél,zaplatila som za 2ks.poslali mi len 1ks…na To by si mali dávať pozor… z mojej strany nie veľká spokojnosť.

nedoporučuje eshop

Emilia 14. októbra 2020

38%

Rozloženie obchodu

5 dníDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Avon má dobrú reklamu, pěkné katalogy, perfektný marketing, a potom ked mám v ruke objednané výrobky – “horké” překvapenie pre mna. Samá umelina a za to som vyhodila peniaze, niekedy som mala pocit, že výrobky sú podobné ako keby som si ich objednala z aliexpresu.
Ďalšia nevýhoda že nemožno výrobky vopred vyskúšať či vidieť. Aj tie farby líčidiel vyzerajú úplne inak v realite ako v katalógu. Sprchové gély sú oveľa horšie ako lacné Balea (DM) gély, no a dezodorandy sú najhoršie! Niekto ich vôbec kupuje?! Neviem čo by som vôbec vedela chváliť… Tašky, hodinky všetko lacná umelina.

nedoporučuje eshop

Alexandra 19. júna 2019

20%

Rozloženie obchodu

3 dniDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Chcem sa podeliť s nepríjemnou skúsenosťou s Avonom. V balíku mi nedodali 2 kusy toaletnej vody a ked som to reklamovala ich odpoved bola, ze im váha balíka sedí, ale v balíku vonavky neboli. Odmietli to riesit, takze ma takto pripravoli o 38 eur. S takým neserióznym konaním som sa este nestretla.

Vaše hodnotenie obchodu

Aká je vaša skúsenosť?
    +
      +
      Prehľadnosť obchodu
      Dodacia doba
      dni
      Kvalita komunikácie
      Ceny
      Skusenosti s reklamáciou
      Doba vybavenia reklamácie
      dni

      Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *.